Start / Makuelämyksiä

Uusia ja trendikkäitä makuelämyksiä

Tukholman kuumimmat ruokapaikat juuri nyt
Image

Bord

Valokuva: Visit Stockholm

Bord

Ravintola Bordissa tarjoillaan à la carte illallisia, mutta myös neljän ruokalajin launtailounaita valmistettu hyvin valituilla sesongissa olevilla raaka-aineilla. Pienessä, pelkistetyssä ja intiimissä tilassa avoimella keittiöllä on tilaa 24 ruokavieraalle.

Bord
Roslagsgatan 43
113 54 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Bord

Arla Unika

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Arla Unika

Arla Unikan lippulaivakauppa tarjoaa juustoelämyksiä Östermalmin kauppahallissa – Östermalmshallenissa. Täällä löydäy sekä juustomyymälän että ravintolan ja viinibaarin jossa tarjoillaan lounasta, after workia ja illallista. Maailmanluokan makuelämyksiä juustojen ja meijerituotteiden yhdistettyinä sesonkiraaka-aineisiin nosavat tämän ravintolan gastronomian huipulle.

Arla Unika
Östermalmstorg 31
114 39 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotivu: Arla Unika

Solen

Valokuva: Visit Stockholm

Solen

Solen (aurinko) on ravintoloitsijapari Adam Dahlbergin ja Albin Wessmanin uusin ravintolapanostus. Ravintola sijatsee juuri kunnostetusssa Hus 26:ssa, Slakthusområdetissa (teurastamoalueella) keskustan eteläpuolella. Ruokalista on inspiroitu ”auringon ruuasta”, eli makuja, ruokalajeja ja ainesosia muun muassa Välimereltä, Etelä-Amerikasta ja Lähi-Idästä. Tuli on toistuva ominaisuus sekä hiiligrillatuissa että savustetuissa ruokalajeissa kuin myös sisustuksen suuressa avotakassa keskellä ruokasalia.

Solen
Hallvägen 45
121 62 Johanneshov
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Solen

Eden

Valokuva: Visit Stockholm

Eden

Eden sijaitsee uloimpana Smedsuddenilla, vanhassa 1800-lukulaistalossa jota ennen kutsuttiin Annexetiksi (lisärakennus). Tänä päivänä sieltyä löytyy sen sijaan moderi ravintola, baari ja viihdekeskus missä löytyy tilaa myös treeneihin ja viihteelle. Menu on inspiroitu Välimereltä ja Italiasta, yksinkertaisilla ruokalaijeilla hyvillä raaka-aineilla.

Eden
Smedsuddsvägen 23
112 35 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Eden

Rummel

Valokuva: Emil Fagander

Rummel

Rummel on moderni naapurustustopubi uuden kaupnkiosan, Hagastadenin, sydämessä. Heillä on yksi jalka vakaasti eurooppalaisessa keittiössä ja toinen vähän vapaammin pilvissä. Zakarias Silverbergin johdolla he tarjoavat kaikenkokoisia annoksia intohimonaan taide, musiikki ja elämä. Täällä voit nauttia pitkiä illallisia hyvien ystävien kera tai tupsahtaa baariin drinkille. Rakennus itsessään on näkemisen arvoinen arkkitehtoonisine ominaisuuksineen.

Rummel
Norra Stationsgatan 59
113 43 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Rummel

Forma

Valokuva: Visit Stockholm

Forma

Fusion-ravintola Forma sekoittaa tyypillistä ranskalaista keittotaitoa ja ruokalajeja aasialaisilla makuominaisuuksilla. Ravintola sijaitsee Södermalmin Hornstullissa ja baari on avoinna pikkutunteihin saakka.

Forma
Hornsbruksgatan 28
117 34 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Forma

Moikkaa kumppaneitani: