Start / Merenläheistä nautintoa

Merenläheistä nautintoa

Tukholma sijaitsee kirjaimellisesti veden päällä. Löydä uusia merellisiä suosikkeja.
Image

Fjäderholmarna

Valokuva: Visit Stockholm

Fjäderholmarna

Lähimmät saaristosaaremme, ainoastaan 20 minuutin laivamatkan etäisyydellä Tukholman keskustasta. Täällä on useampi loistava ravintola sekä kahviloita. Monella käsityöläisellä on oma ateljee ja kauppa keskellä saarta. Fjäderholmarna antaa esimakua sinulle jolla ei ole aikaa kauemmas. Laivat lähtevät Strandvägeniltä sekä Slussenilta kesäaikaan.

Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Fjäderholmarna

Långholmen Kajak

Valokuva: Långholmen Kajak

Långholmen Kajak

Kajaakkivuokraamo ihanalla sijainnilla keskellä Tukholmaa. Kajaakit sopivat sekä vasta-alkajalle että kokeinempaallekkin meloijalle. Avoinna toukokuusta syyskuuhun.

Alstaviksvägen 3
117 33 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Långholmen Kajak

Tanto SUP och Kajak

Valokuva: Tanto SUP och Kajak

Tanto SUP och Kajak

Vuokraa kajaakki tai SUP-lauta voidaksesi tutkia Mälarenia kiertämällä Södermalmin saarta. Tanto SUP och Kajak on auki kesällä kesäkuusta elokuuun ja auttaa sinua oikeilla välineillä jotta voit nauttia vedestä Tukholman keskutassa. Suppailemaan! .

Tantolunden
11741 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Tanto SUP och Kajak

Team Rib Stockholm

Valokuva: Per Öhman, Öppet Hav

Team Rib Stockholm

Team Rib Stockholm järjestää saaristoreissuja kesällä ja syksyllä. Lyhemmistä opastuksista pidempiin veneseikkailuihin saunoineen.

Strandvägen Kajplats 17
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Team Rib Stockholm

Drottningholmin linna

Valokuva: Gomer Swahn

Drottningholmin linna

Tee päiväretki Drottningholmiin ja koe historiallinen ympäristö. Linna, jota rakennettiin 1576-1750, on Ruotsin parhaiten säilytetty kuninkaallinen linna, kuningasperheen vakituinen asuinsija ja yksi Tukholman kolmesta maailmanperinnöistä.

1991 Drottningholm tuli, ensimmäisenä ruotsalaisena nähtävyytenä, osaksi UNESCO:n maailmanperintölistaa. Yhdessä eksoottisen huvilinnan, Kina Slottin, linnateatterin sekä mahtavan linnanpuiston kera Drottningholm on ainutlaatuinen kokonaisuus. Linnaan pääsen helpoiten keskeltä kaupunkia laivan kyydissä. Laivamatka menee Mälarjärveä pitkin noin tunnin, joten miksi ei vaikka yhdistäisi tätä maukkaaseen lounaan laivalla?

Drottningholms slott
178 93 Drottningholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Drottningholms slott

Briggen Tre Kronor

Foto: Jaak T. Arendi

Briggen Tre Kronor

Kaksimastoinen purjealus, Tre Kronor, on priki joka tosin on rakennettu 1997-2008, mutta piirrustukset perustuvat HMS Gladeniin, Ruotsin laivaston harjoittelualukseen 1847-1923. Heidän kesäseilailuilla voit itse kokeilla merielämää ja olla osa kokonaista miehistöä, samalla kun pääset näkemään Tukholman kaunista saaristoa.

Örlogsvägen 11
111 49 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Briggen Tre Kronor

Moikkaa kumppaneitani: