Start / Odottamattomia seikkailuja

Odottomattomia seikkailuja

Kun luulit kokeneesi kaiken mitä Tukholmalla on tarjota
Image

Paradox Museum

Valokuva: Paradox Museum Stockholm

Paradox Museum

Paradox Museum on elämysmyseo keskellä Tukholmaa. Museo haastaa ja leikkii kävijän käsityksellä interaktiivisessa näyttelyssä yli 70 huoneella ja näyttelyesineellä. Koe pyörivät seinät, tapaa piano joka säveltää henkilökohtaista musiikkia ja astu huoneeseen jossa aikuiset kutistuvat ja lapset kasvavat pituuttaan. Museo sijatsee Sergels torgin kupeessa ja sisään pääsee sekä Sergelgångenista että Svevägeniltä.

Sergelgatan 20
111 57 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Paradox MuseumKarlaplanin kirpputori

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Karlaplanin kirpputori

Paikallisten suosima kirppis keskellä Karlaplania jalavien alla, suihkulähteen antamassa tunnelmaa sen kupeessa. Tänne pääset helposti joko julkisilla, autolla tai kävellen. Kirppis on auki joka lauantai kello 11-15 14 lokakuuta asti.

Karlaplan, Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Karlaplans Loppis


Hornstulls marknad

Valokuva: Visit Stockholm

Hornstulls marknad

Hornstulls marknad on ulkoilmamarkkina veden ääreessä Hornstullin rannassa Södermalmilla. Månet tukholmalaiset pitävät tätä sunnutaihupina kävellä vintage-vaatteiden, taiteen ja muiden esineiden välillä. Täällä on aina myös useita food truckeja rivissä nälkäisille kävijöille. Markkina on auki joka launtai ja sunnuntai kello 11-17 huhtikuusta lokakuuhun.

Hornstulls Strand, Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Hornstulls marknad


Avicii Experience

Valokuva: Visit Stockholm

Avicii Experience

Avicii Experience on kunnianosoitusmuseo omistettu yhdelle modernin populaarikulttuurin todellisille ikoneille. Tämä on paikka johon fanit ja yleisö voi tulla juhlimaan ja kunnioittamaan yhden aikamme suurimmista musiikintekijöistä, Avciin, muistoa. Interaktiviinen näyttely antaa yleisön tulla lähemmäs artistia Aviciia sekä henkilöä Tim Berglingiä. Museo sijaitsee Space Stockholmin tiloissa Sergels torgin kupeessa.

Sergelgatan 2
111 57 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Avicii Experience


Ocean Bus

Valokuva: Ocean Bus

Ocean Bus

Ocean Bus aivan ainutlaatuinen kokemus Tukholman kiertoajeluiden keskuudessa. Amfibiobussilla saat opastetun kierroksen kaupungin suurimmista nähtävyyksistä sekä malla, että vedessä. Kiertoajelut kestävät noin tunnin ja lähtevät Strömgatanilta kuninkaallisen ooperan edestä. Lapset alle 3 vuotta eivät voi tulla mukaan turvallisuussyistä.

Strömgatan 10
111 52 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kotisivu: Ocean Bus


Kummitusvaellus Gamla stanissa

Valokuva: Stockholm Ghost Walk

Kummitusvaellus Gamla stanissa

Tule mukaan kummitusvaelluksella ja ota osaa historiasta ja mysteereistä Gamla stanissa. 90 minuutin ajan näet historian elävöityvän silmiesi edessä legendojen sairauksista, murhista ja tietenkin kummituksien avulla. Pimeät kujat ovat Tukholman vanhimpia osia ja luovat oivallisen ilmapiirin hyytävälle kokemukselle.

Lue lisää Stockholm Ghost Walkin kotisivuilta.


Hiihtoa ja korkeita pulsseja – Hammarbybacken

Valokuva: Skistar

Hammarbybacken

Hiihtoa kesällä? Korkealla kiipeilyä? Huimaa vauhtia rinnettä alas? Kesä Tukholmassa ei ole koskaan ollut hauskempi, eikä jännitävämpi. Kesäkaudelle 2023 Hammarbybackeniin tulee kolme uutta ja huikeaa aktiviteettia: Bungy RocketKlättertorn och Trampolin.
Vallestigen on kävelypolku joka saatta sinut Hammarbybackenin huipulle ja takaisin alas. Polun varrelta löytyy moni haastava, hauska ja pohdittava tehtävä koko perheelle ja on sitä paitsi ilmainen.

Hammarbybacken
120 66 Stockholm
Öppna i google maps
Hemsida: Hammarbybacken

Moikkaa kumppaneitani: