Start / Let’s Spice Things Up!

Let's Spice Things Up!

Image

Hongkist

Valokuva: Hongkist

Hongkist

Jos aito hongkongilainen ruoka maistusi, Hongkist on paikkasi! Jo 18-vuotiaana Li On saapui Europpaan Hong Kongista mukanaan ammatitaitoisen ruoanlaittonsa. Hän oli pääkokkina kahdessa kiinalaisessa ravintolassa ollessaan 40 vuotta vanha ja monet päivän kiinalaisista kokeista Ruotsissa ovat olleet hänen opetuslapsiaan. Hongkist on tunnustettu ja luotettu tekijä kiinalaisessa ruokayhteisössä Ruotsissa ja täällä saat aidon Hong Kong-elämyksen.

Linnégatan 13, 11447 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Hongkistin kotisivuille

Sabai Soong

Valokuva: Sabai Soong

Sabai Soong

Sabai Soong tarjoaa hyvää ja perinteikästä thaimaalaista ja asiaattista ruokaa viihtyisässä ympäristössä laadukkaan sisustuksen kera. Sabai Song sijatsee keskellä kaunista Östermalmia.

Linnégatan 39B, 11447 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Sabai Soongin kotisivuille

Mother India

Valokuva: Mother India

Mother India

Intialaista naisvoimaa! Tämä on Tukholman ensimmäinen intialainen ravintola jota ylläpitää joukko naisia. Täällä saat hyvää ruokaa, ihania drinkkejä ja loistavaa palvelua keskellä ydinkeskustaa.

Upplandsgatan 6, 11123 Stockholm
Google Mapsissa
Mother Indian kotisivuille

Kanto Bistro

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Kanto Bistro

Tukholman filippiiniläisen keittiön edelläkävijänä, omistaja ja perustaja Elle Phillips, osoittaa rakkautensa ja intohimonsa alkuperäistä ruokaa ja kulttuuria kohtaan ruoillaan. Yhdistelemällä suosikkiruokiaan paikallisiin raaka-aineisiin, hänen brändinsä Elle’s Kusina on tarjonnut ainutlaatuisen ruoka- ja kulttuurielämyksen pop-up-tapahtumillaan ja catering-palveluillaan viimeisen kolmen vuoden ajan. Juuri nyt niitä löytyy Södermalmista.

Skånegatan 59, 116 37 Stockholm
Öppna i Google Maps
Till Kanto Bistros Hemsida

Erth

Valokuva: Thomas Falkenstedt

ERTH

Tukholman ykkösliharavintola! Tämä lihaystävän suosikkiravintola sijaitsee monille rakkaassa Hötorgshallenissa ja ravintolan lisäksi heillä on lihatiski jossa myydään ensiluokkaista lihaa Uudesta-Seelannista, Skotlannista ja tottakai Etelä-Amerikasta. Näistä tehdään myös ihania Goffa-leipiä, tarjoillaan Tukholman parhaimpia pihvi tartareja ja perinteisiä ruotsalaisia ruokia kuten Wallenbergin pihviä ja kalopsia.

Hötorgshallen, Kellaritasolla
Avaa Google Mapsissa
ERTHin kotisivuille

Minh Mat

Valokuva: Visit Stockholm

Minh Mat

Minh Matin ravintoloitsija on palkittu keittokirjailija, Minh Du Alneng. Hän on syntynyt ja kasvanut Vietnamissa. Viiniasiantuntija Victor Alnengin tausta on sosiaaliantropologiassa monen vuoden tutkimuksilla Vietnamissa. Yhdessä he tarjoavat à la carte-ravintolaa eri kokoisilla annoksilla joiden kautta pääset kokemaan vietnamilaisen keittiön todellisen monipuolisuuden, ylitse turistialueiden phon, bun cha ja banh min tarjonnan. Täältä löydät myös ainutlaatuisia ruokalajeja Vietnamin vähemmistökansoilta jossa he käyttävät mausteita joita tuodaan maahan suoraan vähemmistökylistä koillis-Vietnamista.

Odengatan 94, 11322 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Minh Matin kotisivuille

Shanti

Valokuva: Shanti

Shanti

Täällä saat maistaa vähän erilaista Intiaa kuin se ”tavallinen ja klassinen” intialainen ruoka mitä yleensä tarjoillaan. Ruoka on elämän tarkoitus Intiassa, jotain huomattavasti merkityksekämpää kuin vaan syödä selvitäkseen hengissä. Shanti tarjoaa erikosen kombinaation wokkiruokia ja intialaisia ruokalajeja viihtyisässä ympäristössä monikulttuurisella musiikilla. Tämä on sinulle joka haluat aitoa intialaista ruokaa ja kulttuuria.

Katarina Bangata 58, 11639 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Shantin kotisivuille

Moikkaa kumppaneitani: