Start / Nauti kylpylälomasta Tukholmassa

Nauti kylpylälomasta Tukholmassa

Image

Kokeile erilaisia kuumia ja kylmiä kylpyjä, nauti parantavista hoidoista tai vaikkapa ruotsalaisesta hieronnasta. Kylpeminen ja saunominen on osa myös ruotsalaista kulttuuria, joten suosittelemme käyntiä joissain klassissa kylpylöissäme.

Ellery Beach House

Valokuva: ESS Group

Ellery Beach House

Tyylikäs, mutta rento ja kodikas. Lidingön saarelta löytyy Ellery Beach House; hotelli, kylpylä, konferenssitila ja beach club (Tukholman ensimmäinen, itse asiassa!). Kaikki ovat toki tervetulleita drinkille Bally Bariin tai syömään hotellin ravintoloihin. Palmersissa tarjotaan Välimeren herkkuja, kun taas Coco Beach Club osoittaa suuntaa Kaliforniaan ja Palm Springsiin makuelämyksineen.

Elfviks udde, 181 90 Lidingö
+46 (0) 8-505 637 00
Avaa Google Mapsissa
Ellery Beach Houses kotisivuille

Sturebadet

Valokuva: Sturebadet

Sturebadet

Nauti luksuskylpylästä 1800-luvun loppupuolelta missä löytyy allas, treenivarusteista, turkkilaisia saunoja, sekä erinäisiä hoitoja koko keholle.

Sturegallerian 36,11446 Stockholm
+46(0)8-545 015 00
Avaa Google Mapsissa
Sturebadetin kotisivuille

Centralbadet

Valokuva: Centralbadet

Centralbadet

Kauniissa jugendtalossa vuodelta 1909 sijaitsee tämä perinteikäs kylpylä. Täällä on allasuintia ja kaikennäköistä hyvinvointiin liittyvää. Kokeile erilaisia parantolakylpyjä sekä kasvo- että kehohoitoja. Sisäänkäynti kylpylään on tunnelmallisen sisäpihan kautta suoraan ostoskadulta.

Drottninggatan 88, 111 36 Stockholm
+46(0)8-545 213 00
Avaa Google Mapsissa
Centralbadetin kotisivuille

Yasuragi

Valokuva: Yasuragi

Yasuragi

Yasuragissa tarjotaan japanilaista kylpyä, energiaa antavia aktiviteetteja, erinäisiä hoitoja sekä erittäin mukava ravintola. Yasuragi ei ole pelkkä kylpylä. Se on kokonaiselämys ympäristössä missä inspiraatio on haettu Japanin parhaista antimista.

Hamndalsvägen 6, 13281 Saltsjö-Boo
+46(0)8-747 61 00
Avaa Google Mapsissa
Yasuragin kotisivuille

Djurönäset

Valokuva: Djurönäset

Djurönäset

Djurönäset on hotelli ja kylpylä ravintolan kera joka sijaitsee Djurön saarella keskellä Tukholman saaristoa. Ravintola tarjoaa ruokaa sesongin mukaan jossa ainekset on lähisaaristosta. Kesäisin avataan myös baari missä kaunis merinäköala hotellin laiturilla.

Seregårdsvägen 1, 13973 Djurhamn
+46857149000
Avaa Google Mapsissa
Djurönäsetin kotisivuille

Kuva: Njuta Spa

Njuta Spa & Klinik


Tukholman keskusten lähin saaristokylpylä, jossa on hoitoja, edistyksellistä ihonhoitoa ja joogaa. Nauti rentouttavasta ja hyvää tekevästä päivästä meren äärellä Nacka Strandissa johon pääset upean venematkan saattamana suoraan keskustasta.

Augustensdalsvägen 54, 13152 Nacka Strand
Avaa Google Mapsissa
Njuta Spa & Klinikin kotisivuille

Moikkaa kumppaneitani: