Start / Parhaat ulkoilmakahvilat

Parhaat ulkoilmakahvilat

Image

Heti kun aurinko näyttäytyy keväällä siihen saakka että sitä ei enää niin paljon syksyllä näy, tukholmalaiset käyvät fikaamassa (kahvilla) ulkona. Tässä on pari meidän suosikeistamme.

Kerstin och Britt

Valokuva: Thomas Johansson

Kerstin och Britt

Tämä ydinkeskustassa sijatseva keidas on yllättäen mennyt monelta ohi, mutta annettakoon anteeksi sillä huomio kiinnittyy helposti Kuninkaan linnaan ja Kuninkaalliseen oopperaan kahvilan kupeessa. Täältä pieneltä paratiisilta voi antaa silmän levätä Tukholman kaunimpien talojen yli nauttiessanne lasi tai pari kuohuvaa tai vaikka miksi ei heidän tulkintaa tanskalasisesta smörrebrödistä tai lämminsavustetusta lohesta?

Strömparterren 5, 11§30 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kerstin och Brittin kotisivuille

Rosendals trädgårdskafé

Valokuva: Visit Stockholm

Rosendals trädgårdskafé

Rehevällä ja luonnonkaunilla Djurgårdenilla sijaitsee paratiisimainen puutarhakahvila joka tarjoaa salatteja, soppaa, voileipiä ja leivoksia. Kahvilan lähtökohtana on luomu- ja biodynaamiset raaka-aineet. Säsongin mukaan käytetään puutarhan omia viljelyksiä ja leivoinnaiset tulevat heidän omasta leipomosta. Aurinkoisina päivinä monet tukholmalaiset pyhinvaeltavat Rosendaliin. Kesällä on aina ihana istua ruohulla omenapuutarhassa.

Rosendalsterassen 12, 115 21 Stockholm
+46 (0) 8 545 812 70
Avaa Google Mapsissa
Rosendalin kotisivuille

Eden

Valokuva: Visit Stockholm

Eden

Eden sijaitsee uloimpana Smedsuddenila, vanhassa 1800-lukulaisrakennuksessa jota aiemmin kutsutiin anneksiksi. Tänään se on moderni ravintola, baari ja huvipaikka missä voi sekä treenata, vuokrata veneitä, syödä hyvin ja tottakai, kahvitella luonnonkauniissa ympäristössä.

Smedsuddsvägen 23, 112 35 Stockholm
+46 (0) 8 84 80 77
Avaa Google Mapsissa
Edenin kotisivuille

Bergianska gamla orangeriet

Valokuva: Visit Stockholm

Bergianska gamla orangeriet

Vanha konservatoorio Bergianskan botaanisessa puutarhassa on oiva kohde ihan keskustan kupeessa. Kahvila on lähellä Brunnsvikeniä ja tarjoaa maagisen ilmapiirin lisäksi myös hyvän valikoiman sekä leivonnaisia että leipäbuffetin. Det gamla orangeriet vid Bergianska trädgården har det perfekta läget för en tur utanför staden. Kaféet är beläget nära Brunnsviken och bjuder förutom en magisk atmosfär även på både bakverk och brödbuffé. Rauhallisesti kauniissa ympäristössä.

Veit Wittrocks väg 7, 114 18 Stockholm
+46 (0) 8 612 09 59
Avaa Google Mapsissa
Bergianska gamla orangerietin kotisivuille

Hemma hos Annika

Valokuva: Hemma hos Annika

Hemma hos Annika

Hemma hos Annika on kirjaimmellisesti käännettynä Annikan kotona tai luona. Kahvila, ravintola ja kauppa sijatsee Ängbyn linnassa joka rakennettiin vuosina 1692-1696. Voit kahvitella ja syödä lounasta sisällä kodikkaissa tiloissa tai terassilla vehreässä puistoympäristössä.

Stora Ängby Allé 34, 168 55 Bromma
+46 70-729 30 52
Avaa Google Mapsissa
Hemma hos Annikan kotisivuille

Moikkaa kumppaneitani: