Start / Syysihanuuksia Tukholmassa

Syysihanuuksia Tukholmassa

Image

Täältä löydät vinkkejä kahviloihin, tapahtumiin ja kulttuurielämyksiin syksyksi joista et kenties ollut tietoinen. Haluamme antaa sinulle ihanimmat syysvinkkimme Tukholmanvierailullesi.

Monet’s Garden

Valokuva: Monet’s Garden

Monet’s Garden

Astu Claude Monetin lumoavaan maailmaan ainutlaatuisen taidekokemuksen kera, jossa hänen ajattomat mestariteokset saavat uuden elämän huipputekniikan avulla.

Valokuvien, suurten projektioiden, interaktiivisten installaatioiden ja musiikin avulla sukellamme syvälle Monetin mestarillisiin maalauksiin ja kiehtoviin värimaailmoihin. Osallistu mukaansatempaavaan kokonaiselämykseen, jossa illuusioista tulee totta ja voit itse osallistua tuloksen muotoiluun.

Päivämäärät: 2023-10-06 – 2024-01-21

Sjöhistoriska museetin kupeessa
Djurgårdsbrunnsvägen 14, 115 27 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Monet’s Gardens kotisivuille

Höstrusket

Valokuva: Ryno Quantz

Höstrusket 4 marraskuuta 2023

Norra Djurgården, jossa Höstrusketin juoksikisa pidetään, on osa Royal National City Parkia, joka on maailman ensimmäinen kaupunkikansallispuisto. Tämä kaunis historiallinen maisema – vain muutaman kilometrin päässä Stureplanista – tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon-, kulttuuri- ja virkistysarvoja.

Höstrusketin kotisivuille

Halloween Gröna Lundissa

Valokuva: Johan Gramén

Halloween Gröna Lundissa 13 lokakuuta – 5 marraskuuta

Tänä vuonna uutisia on sekä Pienellä että Suurella alueella. Pikkuisille suunnatulla alueella odottaa uusi Halloween-aiheinen nähtävyys, joka sopii koko perheelle – Noidan taikapolku, kun taas vähän suuremille on lisätty täysin uusi ja ainutlaatuinen tapa kokea kauhua, jossa joudut kohtaamaan pahimmat pelkosi. Uskallatko kohdata OBSCURAn?

Lilla Allmänna Gränd 9, 115 21 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Gröna Lundin kotisivuille

Skogskyrkogården

Valokuva: Susanne Hallman

Skogskyrkogården – UNESCO-maailmanperintö

Maailmanperintöluetteloon kuuluva metsähautausmaa Skogskyrkogården on vahva kokemus ympäri vuoden. Sen arkkitehtuuri juontaa juurensa itse paikasta ja maiseman ilmaisusta – korkeudesta ja syvyydestä, maasta ja taivaasta, metsästä ja laaksosta. Tämä on paikka pohdiskeluun. Voit kulkea täällä omin päin tai osallistua opastettuihin kierroksiin.

Sockenvägen, Stockholm (Tunnelbanans gröna linje söderut – Station Skogskyrkogården)
Avaa Google Mapsissa
Skogskyrkogårdenin kotisivuille

Café Kaffekoppen

Kahvila: Kaffekoppen

Kaffekoppen

Kaffekoppen on perinteinen kahvila Gamla stanissa, joka on ollut Stortorgetilla vuodesta 1994 lähtien. Kahvila sijaitsee ihki ihanassa kellariholvissa, lähellä kaupunginosan suosittuja museoita ja nähtävyyksiä ja he tarjoavat sekä kahvia, leivonnaisia että lounassämpylöita, keitto ja piirakkaa.

Stortorget 20, 111 29 Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Kaffekoppenin kotisivuille

Kummitusvaellus Gamla stanissa

Valokuva: Stockholm Ghost Walk

Kummitusvaellus Gamla stanissa

Tule mukaan kummitusvaellukselle ja ole osa Gamla stanin historiaa ja mysteerioita. 90 minuutin ajan saat kokea historian herävään henkiin legendojen avulla jotka kertovat sairauksista, murhista ja tietty kummituksista. Tukholman vanhimpien kujat luovat täydellisen taustan varsin pelottavaan kokemukseen.

Lue lisää ja näe päivämäärät kotisivulta

Moikkaa kumppaneitani: