Start / Talven parhaat menovinkit

Talven parhaat menovinkit

Talvisessa Tukholmassa tapahtuu vaikka mitä. Tässä meidän suosikkimme ilman sisäistä järjestystä.
Image

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Monet’s Garden

Astu Claude Monetin lumoavaan maailmaan ainutlaatuisessa taide-elämyksessä, jossa hänen mestariteoksensa saavat uutta elämää huippumodernin tekniikan avulla.

Ruutujen, suurten projektioiden, interaaktivisten installaatioiden ja musiikin avulla sukellamme syvälle Monetin mestarillisiin maalauksiin ja kiehtoviin värimaailmoihin. Ota osaa immersiivisestä kokonaiselämyksestä, jossa illuusioista tulee totta ja joissa itse voit olla mukana muokkaamassa tulosta.

Ainutlaatuinen näyttelykonsepti Monet’s Garden koostuu huippumodernista tekniikasta, jonka avulla voit kävijänä eläytyä maailmaan jonka taideteokset on luonut kuuluisa impressionisti Claude Monet (1840-1926). Tule mukaan kiehtovaan taide-elämykseen joka ei kuulu normikokemuksiin!

Sjöhistoriska museetin kupeessa Djurgårdenilla
Avaa Google Mapsissa
Monet’s Gardenin kotisivuille

Valokuva: Winter Lights

Winter Lights Skansenilla

Winter Lights och taianomainen kokemus, jossa saat kävellä valon ja äänen läpi. Tämä on täydellinen kokekumus niin ystäväporukalle kuin kaikenikäisille perheenjäsenille. Jätä arki taaksesi ja uppoudu mahtaviin valoinstalaatiohin.

Yli tusinan valotaideteoksen kautta historia ja ympäristö herää henkiin. Makeat äänitehosteet ja tunnelmallinen äänimaailma tekee joka askeleen noin puolentoista kilometrin pituisesta kävelystä upean kokemuksen. Voit pysähtää matkan varrella nauttimaan lämpimästä kaakaosta, glögistä, tai maukkaasta purtavasta. Täydellinen kaikenikäisille.

Skansen, Djurgården
Avaa Google Mapsissa
Winter Lightsin kotisivuille

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Teatterikuningas Livrustkammarenissa

Koe loisto, mahti ja teatteriasut Kustaa III:n ajalta Livrustkammarenissa. Ensimmäistä kertaa näytetään viisisenkymmentä ainutlaatuista pukua yhteisnäyttelyssä Livrustkammarenin ja Kungliga Operanin kanssa. Muotitietoiselle tämä näyttely on pakko kokea!

Livrustkammaren, Slottsbacken
Avaa Google Mapsissa
Livrustkammarenin kotisivuille

Valokuva: Visit Stockholm

The Mystery of Banksy – A Genius Mind

Maailmankuulu, mutta kuitenkin suuren mysteerin peitossa – Banksy on se Bristolissa syntynyt edelleenkin anonyymi graffititaiteilija ja maalaja joka on tunnettu taidemaailman rajojen haastamisesta ja jonka työ on aiheuttanut hälinää ja otsikkoja vuosikausia. The Mystery of Banksy – A Genius Mind on näyttely joka kattaa kaikki ikonisen Banksyn osa-aluuet, kertoen tarinaa taiteilijan mestariteoksista ja haastaa katsojaa itse käyttämään taidetta vaikutusmuotona.

Stadsgårdsterminalen
Avaa Google Mapsissa
Näyttelyn kotisivuille

Valokuva: Helena Bonnevier

Klädd till middag (Pukeutuneena illalliselle) Hallwylska museetissa

Hallwylska museet jatkaa muotiteemalla. Klädd till middag on näyttely jossa vaatteita ja asuja niin herrasväelle kuin palvelijoille on näytillä. Lataa tietopankkiasi komeiden illalistarjoilujen valmisteluilla ja etiketillä kaikesta vieraslistasta lähtien pukeutumiseen saakka. Täten olet valmis talven kaikkiin juhlallisuuksiin. Talvikausihan on juuri illalissesonkia, joten täällä voi nauttia sekä kattauksista että muodista. Älä myöskään unohda sisäpihan upeeta ravintolaa joka on auki myös talvisin!

Hamngatan 4
Avaa Google Mapsissa
Hallwylska museetin kotisivuille

Valokuva: Thomas Falkenstedt

Kaffe Fassett Millesgårdenilla

Kaffe Fassett: The Power of Pattern on syväluoto Fassettin taiteelliseen visioon. Näytteillä olevat teokset tulevat taiteilijoilta ympäri maailma ja ovat Fassetin käsinpoimittuja suosikkeja. Tämä osoittaa hnen suura vaikutusvaltaa ja näyttely painottuu Fassetin taietiljauran myöhäisempään osaan jossa hän on tehnyt töitä tikkauksen kanssa ja varta vasten tuonut esille kuvioituja kankaita.

Näyttely levittäytyy koko taidehallin yli: lattioille, seinille ja katolle ja näin ollen katsoja kietotuu värien keskenäiseen räjähdykseen kuvioineen ja tekstuureineen.

Millesgården, Lidingö
Avaa Google Mapsissa
Millesgårdenin kotisivuille

Valokuva: Tekniska Museet

Wisdome Stockholm

Wisdome Stockholm on visulaatiokupoli jossa tekniikka maailman huipulta joka täysin sulkee sinut sisäänsä 3D-projektioilla 360 asteessa – ympäri ja yläpuolella. Täällä avaruudesta tulee interaktiininen seikkailu jossa itse päätä mihin matkaamme ja samalla tavalla voit ottaa osaa viimeisimmistä tutkimustuloksista mikrokosmokseen, ilmastoon ja digitaalisiin supervoimiin liittyen.

Museivägen 7, Stockholm
Avaa Google Mapsissa
Tekniska museetin kotisivuille

Moikkaa kumppaneitani: